Úvod »Royal Queen Seeds»Klasické feminizované semená»1 kusové balenia » RQS Royal Cheese - Fast, 1 ks Fem.
Cheese je legendárny strain, ktorý pochádza z Veľkej Británie. Nesie čiastočné dedičstvo pôvodného druhu Skunk # 1, ktorý novo objavil a vyvinul nadšený tím pestovateľov z Londýna. Na konci tejto cesty vznikol Skunk, ktorý voňal tak intenzívne, že žiadne iné meno ako Cheese jeho silu jednoducho nedokázalo vystihnúť.
Od tej doby sa genetika Cheese rozšírila po celom svete, získala prvé ocenenie na Cannabis Cupe a medzi fajčiarmi sa z nej stala prakticky legenda. Nám sa tento strain podarilo získať, vytvoriť jeho feminizovanou variantu - a teraz ho môžeme s hrdosťou predstaviť ako semená Royal Cheese.
Feminizovaný Cheese narastie pri pestovaní v indoore do výšky približne 1,5 m, na slnku sa ale vytiahne až do viac ako 2,5 m. Tento strain má veľmi rád hojné množstvo vody a ak má jej dosť, vyrastie z neho vysoká a silná rastlina. Pri pestovaní feminizovaného Royal Cheese je najväčším problémom vôňa. Táto konopná rastlina je vonia tak intenzívne, že pri pestovaní v indoore je prakticky nevyhnutné inštalovať pachový uhlíkový filter; vonku o nej inak budú vedieť všetci v bezprostrednom okolí.
Pri pestovaní v indoore má Royal Cheese výnos v priemere 45 g na rastlinu, alebo 450-550 g na meter štvorcový, pri osvetlení 600 W. Vonku sa táto rastlina vytiahne nad všetku okolitú vegetáciu a v správnom podnebí poskytne výnos vyšší ako 250 g (Španielsko, Taliansko a Kalifornia). Možno ju pestovať vonku, aj v severnej Európe, tu však produkuje šúľky nižšej kvality než v indoore.
Feminizovaná Royal Cheese sa dá zberať po 8 týždňoch kvitnutia, ak chcete získať čo najsilnejšiu príchuť. Keď ju necháte o dva týždne dlhšie, teda 10 týždňov, jej príchuť bude menej intenzívna, s každým potiahnutím si alebo Bongom bude ale jej účinok údernejší. Každý pestovateľ má rád rôzne účinky, je teda na Vás, aby ste trochu experimentovali a sami usúdili, kedy bude najlepšie túto rastlinu žať; všeobecné pravidlo však znie, že Cheese možno žať po 8 týždňoch.
Táto rastlina nesie výrazne silnú, prenikavú arómu, ktoré kráča ruka v ruke s vynikajúcou chuťou. Potešenie z fajčenia tohto Strainu spočíva však hlavne v silnom účinku stoned, ktorý sa dostavuje pri každom potiahnutí. Táto kombinácia ostrých vôní a knock out stoned dáva istotu, že Cheese bude existovať a pestovať sa ešte veľmi dlho.
Typ Sativa: 40% Indica: 60%
Výnos: 60 gramov
Mesiac zberu: Polovica októbra
Výška: 150-200cm
Genetický pôvod: Old School Skunk x Afghan
Účinok : + high
Obsah cannabinoidov Stredne vysoký +-17%
Doba kvitnutia: 8-10 týždňov
NAJPREDÁVANEJŠÍ